Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi

Banca României l-a dat în judecată pe celebrul actor Florin Zimfirescu pentru ceea ce a spus în direct la TV. Cum câștigă un actor 10000 ron zilnic și de ce poate oricine să facă la fel?

Autor: RFI România 07.01.2024, ora 11:05 Vizualizări: 14650

Scandal a izbucnit în timpul unei transmisiunii directe când Florin Zimfirescu și-a dezvăluit accidental secretul în program. Mulți spectatori au acordat atenție acestor cuvinte "aleatorii" și au început să apeleze programul. Cu toate acestea, programul a fost întrerupt de un apel din partea reprezentanților Băncii României, care au cerut ca emisiunea să fie oprită imediat.

Din fericire, am reușit să convingem pe regizorul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" să ne dea o copie a înregistrărilor acestui episod. Amintiți-vă că articolul poate fi șters în viitorul apropiat, așa cum s-a întâmplat cu emisiunea.

image

Florin Zamfirescu este actor de teatru și film, regizor de origine română. A jucat în bine-cunoscutele filme "Heidi", "Regina", "Filantropie", "Cum am întâlnit sfârșitul lumii" și altele. Acum Florin s-a îndepărtat de marele cinematograf, uneori joacă în teatru, dar mai ales trăiește în fiecare zi bucurându-se de o odihnă binemeritată.

Fragment din emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai cu Florin Zimfirescu, unde a dezvăluit secretul marilor venituri.

Denise Rifai: Florin, spuneți-mi, ca persoană în vârstă, primiți o pensie suficientă în țara noastră? 

Florin Zimfirescu: Dragă Denise, dacă aș trăi doar din această pensie, mă tem că nu mi-aș putea permite tratamente bune, medicamente, sport sau călătorii.

În țara noastră, pensionarii oricum nu trăiau bine, iar după pandemia și evenimentele mondiale recente, după care utilitățile, ratele dobânzilor la împrumuturi, alimente și multe altele s-au dublat în preț, nu poți să spui că oamenii de vârsta mea trăiesc bine.

Pensionarii, din păcate, au suferit probabil cel mai rău. Lipsa banilor era ceea ce îi aștepta pe mulți. Da, România nu are cea mai mică pensie, în alte țări conform statisticilor este chiar mai mică, dar având în vedere inflația teribilă și creșterea prețurilor la locuințe, alimente, bunuri de uz casnic, această pensie lipsește teribil. Ce înseamnă 1.445 de lei dacă nu poți asigura o bătrânețe normală cu ea?

image

Ieşirea la pensie înseamnă condamnarea la o viaţă în sărăcie pentru majoritatea bătrânilor din România. La nivel naţional, sunt peste 4,650 milioane de pensionari care au muncit o viață întreagă, au plătit contribuții la stat şi în final au rămas cu venituri sub 1.400 de lei. Există însă judeţe în ţară unde pensia medie coboară chiar şi sub acest prag de mizerie.

Pensia medie în România este 1.071 de lei, sub 43% din salariul mediu net din ţară. Cu aceşti bani, bătrânii din România care iau pensie de la Casa Naţională, dar şi cei care beneficiază de pensii speciale, sunt nevoiţi să trăiască în sărăcie, deşi nu au nicio vină...

Denise Rifai: Sunt de acord cu dvs. Chiar și tinerii au dificultăți din cauza inflației, mi-e teamă să-mi imaginez cum se descurcă rezidenții de vârstă de pensionare. Dar, recent, au apărut informații pe Internet că câștigați destul de mulți bani fiind pensionar. Spuneți-mi, este adevărat?

Florin Zimfirescu: Știți, multă lume crede că actorii primesc mulți bani, dar, din păcate, nu este cazul decât dacă ești un star de la Hollywood. Odată cu declanșarea crizei în cursul anului 2022, mi-am dat seama că eu și soția mea, din păcate, nu aveam destui bani. Nici copiii mei nu câștigă suficient pentru a ne ajuta în mod regulat, așa că am început să caut modalități de a-mi câștiga mai mulți bani. Dar având în vedere faptul că am 76 de ani, nu există aproape nici o șansă de a găsi un loc de muncă bine plătit, iar în teatru poți câștiga doar atât cât să-ți cumperi pâine.

image

Am început să caut și să-mi întreb cunoscuții dacă există vreo modalitate de a câștiga bani care să mă ajute să nu alunec în abisul sărăciei. La început, toată lumea vorbea doar despre un fel de investiții vagi, spunând că puteți deveni acționar al unor companii și puteți câștiga dividende. Dar nimeni nu a dat detalii. Și pentru mine, este o pădure întunecată, încă mai am nevoie de ceva mai simplu.

Drept urmare, am contactat un prieten care era finanțator și mi-a spus despre proiectele de stat pentru susținerea financiară a cetățenilor țării noastre. Din păcate, acestea nu au publicitate, de aceea mulți oameni nu sunt conștienți de acest lucru.

Denise Rifai: Vreți să spuneți că există o modalitate legală pentru toată lumea de a face bani?

Florin Zimfirescu: Da, există, iar acesta este proiectul socio-financiar BRUA al Guvernului României.

image

În 2018, s-a decis începerea construcției unui gazoduct care va conecta Bulgaria, România, Ungaria și Austria, de unde este și numele BRUA. Proiectul este conceput pentru a transporta gaze din regiunea Mării Negre și a Mării Caspice către Europa, sporind securitatea și diversitatea aprovizionării cu gaze a țărilor UE.

image

BRUA a devenit deosebit de important abia acum, după ce Rusia a încetat să mai furnizeze gaze către Europa. În prezent se înregistrează o inflație uriașă și creșteri de prețuri pentru produse și servicii în România și în întreaga lume, deoarece costul gazelor și al combustibililor a devenit mult mai mare. Aceasta înseamnă că banii noștri își pierd valoarea și acum pot cumpăra mai puțină mâncare și lucruri cu ei decât acum un an. În vremuri de criză economică, salariile și pensiile rămân aceleași, iar prețurile în magazine ating cifre fără precedent, ceea ce sporește nivelul sărăciei în țară.

image

Pentru a salva situația, guvernul este în căutarea unor abordări noi și creative. De aceea, statul a accelerat construcția tronsonului românesc în 2022 și acum este operațional, ceea ce este o veste excelentă. Acum nu mai depindem de o altă țară și putem deveni un hub de gaze din Europa Centrală pe cont propriu, pentru că gazoductul face acest lucru posibil.

În paralel, BRUA a dezvoltat un program datorită căruia cetățenii noștri au posibilitatea de a câștiga pasiv de la 10000 ron pe zi, investind doar 1 dată un mic depozit de 1200 ron.

image

Denise Rifai: Nu cred în asta, pot să fac bani din asta chiar acum în fața dvs?

Florin Zimfirescu: Da, sigur, puteți să vă ridicați telefonul chiar acum, să intrați pe site-ul oficial BRUA. Acolo veți vedea un videoclip despre proiect, îl veți viziona și veți înțelege că programul este promițător.

image

Apoi, completați formularul: numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Nu vă faceți griji, toate datele sunt protejate. Și sunt necesare pentru ca managerul companiei să vă sune și să vă atribuie locul unui investitor.

image

Sfat: chiar dacă decideți să vă înscrieți mai târziu, completați formularul imediat, astfel încât să nu vă pierdeți locul, acest lucru este gratuit. Pentru că dacă vă răzgândiți, altcineva vă va lua locul și veți putea intra în program doar în câteva luni.

Așteptați apelul managerului. El vă va răspunde la întrebări, vă va pune propriile întrebări, vă va spune mai multe despre proiect și vă va ajuta să faceți prima depunere. El poate apela de la un număr internațional, deoarece programul se extinde și acum funcționează nu numai în țara noastră.

image

Managerul vă va spune, de asemenea, ce să faceți în continuare și cum să configurați software-ul astfel încât aplicația să înceapă tranzacționarea imediat și să vă aducă venituri pasive mari.

image

Algoritmul sistemului este automat, este capabil să efectueze 500 de tranzacții în 30 de minute, cumpărând gaz la prețuri mici și vânzând în străinătate la maxim. În funcție de suma investită, utilizatorii câștigă în medie 5.000 de lei pe zi.

Peste 120.000 de români s-au alăturat deja proiectului, însă recrutarea de noi participanți nu se deschide des, așa că este destul de dificil să te alături lor. Am rezervat cumva un loc acum șase luni și am investit 2000 de lei. Acum, datorită BRUA, venitul meus-a triplat. În toată viața mea, nu m-am simțit niciodată atât de liber din punct de vedere financiar.

image

Denise Rifai: Care sunt dezavantajele acestui program?

Florin Zimfirescu: Deși poate părea complicat, tranzacționarea în sine nu necesită niciun efort din partea utilizatorului. Chiar și eu, pensionar, mi-am dat seama și, apropo, am 74 de ani! De fapt, pur și simplu investiți în proiect și așteptați ca sistemul să tranzacționeze gazul pentru dvs. Rezultatele sunt uimitoare și individuale, deoarece cu cât este mai mare depozitul inițial, cu atât este mai mare suma pe care o veți primi atunci când retrageți. 

Dezavantajul programului este că are un număr limitat de locuri și nu sunt alocate des. Este foarte dificil să ajungi acolo, deoarece banca controlează cu atenție că știrile despre acest program nu se răspândesc nicăieri, deoarece oamenii vor înceta pur și simplu să ia împrumuturi...

În acest moment, emisiunea a fost întreruptă de un apel din partea Băncii, care a cerut oprirea emisiunii, referindu-se la faptul că Florin le defăima bunul renume. A izbucnit un scandal, iar programul a trebuit întrerupt.

Redactorii noștri au contactat-o pe Denise Rifai, gazda emisiunii, pentru a comenta situația și a ne spune ce crede despre aceasta.

Comentarii

Denise Rifai

La început, nu am înțeles ce s-a întâmplat și de ce programul a fost oprit brusc. Transmisiunea a fost întreruptă, invocând probleme tehnice. Am fost foarte îngrijorată pentru Florin, pentru că nu mai este tânăr și nu ar trebui să fie nervos. Am fost foarte supărată și descurajată că mi-am dezamăgit publicul. Nu știam că unii oameni serioși chiar nu vor să se vorbească despre acest mod de a face bani.

Dar știți ce? Am verificat tot ce a spus Florin - e adevărat, după program, am urmărit locuri din BRUA timp de o săptămână și cumva am obținut unul! Am vorbit cu managerul, am investit 1500ron, dar acolo poți depune o sumă mai mică, mi s-a dat acces la contul personal și am început să aștept ce se va întâmpla. Am fost surprinsă când pe contul meu a fost deja până la 5684 Ron în dimineața următoare! Apoi a urcat la 10000 ron! Banii pot fi retrași imediat și pe orice card! Este un fel de miracol și cel mai frumos lucru că este legal! Tot poporul român ar trebui să știe despre asta!

Gazda emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai

Acum Florin Zimfirescu dă în judecata banca, așa că îi dorim succes și îi mulțumim din suflet că a devenit un popularizator al investițiilor cu adevărat profitabile!

ATENȚIE! Dacă vreți să deveniți partener în BRUA, trebuie să o faceți chiar acum, înainte ca articolul să fie șters, momentan au mai rămas doar 35 de locuri!

345 Comentarii

altText

Radu Georgescu

Tocmai am aplicat pentru examinare, sper să devin partener al acestui program, recenziile sunt bune, chiar vreau să mă alătur!

7 minute în urmă

altText

Eugen Ghiță

Este un program bun, câștig bani pe el de două luni, plățile sunt stabile, banii sunt retrași în cont fără probleme. De fapt, nu faceți nimic, faceți doar un depozit și așteptați ca sistemul să tranzacționeze pentru dvs

30 minute în urmă

altText

Andra Ciobanu

Denise este atât de frumoasă!

40 minute în urmă

altText

Antonia Pruteanu

E un miracol! Abia m-am înregistrat și acum am deja peste 6000 lei în cont! Ieri am depus doar 2050 lei. Ce depunere ați făcut și cât ați câștigat deja?

1 oră în urmă

altText

Ovidiu Mazilescu

Îmi place atât de mult să citesc recenziile entuziaste ale noilor veniți. Antonia, habar nu aveți ce sume vă așteaptă în viitor. Câștig 10.000-12.000 lei pe zi, iar cândva am investit doar 2.000 lei, ca și dvs.

1 oră în urmă

altText

Antonia Pruteanu

Ha ha ha, e minunat, bravo vouă! Nici nu-mi vine să cred că mi se întâmplă asta!

1 oră în urmă

altText

Victoria Ciubotea

Și eu am intrat pe locurile noi și am depus 3.000 de lei deodată. Au trecut cinci zile și contul a ajuns la peste 38.000!!! Foarte mulțumită de rezultat. Și abia am început!

1 oră în urmă

commentImg
altText

Iuliu Pop

Am pus 2500 lei.... Rezultatele sunt încurajatoare....

1 oră în urmă

altText

Ilinca Dobre

Bietul Florin, trebuie să fie nervos cu aceste judecăți! Îmi plac filmele cu el, vă mulțumesc că ați împărtășit acest mod de a face bani cu noi

1 oră în urmă

altText

Valeriu Maiorescu

Câștig bani pe BRUA de șase luni, timp în care cu aceste bani am reușit chiar să fac reparații în apartament. Și am rambursat și împrumutul. Aplicație grozavă, o recomand tuturor

2 ore în urmă

altText

Maria Alexandrescu

Interesant articol, mulțumesc! De asemenea, am investit

2 ore în urmă

altText

Bogdan Iliescu

Programul ajută cu adevărat să câștigi bani, pentru că am aflat despre această oportunitate acum șase luni. Am reușit. Am câștigat deja atât de mult încât am putut să-mi schimb mașina și să fac remobilarea din casă. Cred că e mișto că statul a făcut măcar ceva pentru oameni. În trecut, toată lumea avea datorii și asigura aceste bănci...

3 ore în urmă

altText

Nicolae Ionescu

Program excelent, am câștigat 6000 lei cu el în prima săptămână, am investit 1600 lei

3 ore în urmă

altText

Andrei-Cristian Iliescu

Am încheiat două împrumuturi cu BRUA

4 ore în urmă

altText

Liliana Codreanu

Înțeleg corect că trebuie doar să lăsați o cerere și managerul mă va suna? Am doar câteva întrebări

4 ore în urmă

altText

Cristian Theodorescu

Liliana Codreanu, da, dar s-ar putea să nu sune imediat. Am așteptat câteva ore pentru că volumul de muncă din call center este mare.

4 ore în urmă

altText

Virgil Marinescu

Tatăl meu a aflat despre acest sprijin de stat. Când mi-a spus, la început nu am crezut, am crezut că sunt escroci, chiar ne-am certat. Dar când a văzut că tatăl meu câștiga bani buni, mi-am asumat și el un risc și nu am regretat. Rezultatele sunt excelente, acum primesc constant dividende de la BRUA în valoare de 7000-8000 lei pe săptămână. Puteți retrage în orice monedă, eu retrag în dolari

5 ore în urmă

commentImg
altText

Carmen Boariu

Prietenii mei mi-au recomandat BRUA, la început nu am crezut, dar apoi mi-am asumat un risc să încerc, pentru că văd că fetele au început să trăiască mai bine. În general, nu am regretat, chiar am plecat de la birou, pentru că câștig la fel de mult într-o săptămână cu BRUA cât am fost plătită la serviciu timp de o lună

5 ore în urmă

altText

Cornel Moraru

Nu am înțeles nimic.

6 ore în urmă

altText

Antonia Constantin

Nici măcar nu știam că există astfel de oportunități în țara noastră

6 ore în urmă

altText

Doina Olteanu

E cam îndoielnic...

7 ore în urmă

altText

Alexandru Teodoreanu

Doina, și eu am ezitat la început, dar nu am regretat niciodată că am investit! Aceasta este o aplicație excelentă pentru a câștiga bani, sfătuiesc pe toată lumea. Nu am văzut analogi pe piață, venituri foarte rapide, cu o retragere rapidă în cont. Fac bani cu BRUA de mai bine de jumătate de an și, apropo, mi-am dat demisia, trăiesc din dividende de la această companie...

7 ore în urmă

↓Pentru a vedea alte comentarii, trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați.